Vizes poharak és gyógyzene – akár össze is függhet!

Gondoltátok volna, hogy micsoda gyógyító zenét lehet játszani vizes poharak segítségével? Én nem, de aztán felhívták rá a figyelmemet! Filmekben már biztosan láttatok olyat, hogy valaki a megvizezett poharak száján játszik és egy nagyon kellemes, meditatív búgást lehet hallani. Persze dallamokat is el lehet játszani a megfelelően hangolt pohár soron, de ha valaki csak 1-2 pohárral játszik, az is nagyon kellemes hangot tud adni. Szóval szerintem érdemes ilyesmire fülelni, igazán kellemes és gyógyító muzsika. Mert ami meditatív, abban a lélek őszintén gyógyul.

Ha nem lenne hozzá elegendő vizes poharatok, hogy mindezt kipróbáljátok a hunniakristaly.hu tud segíteni. Például abban bőven van tudásuk, hogy mi a különbség a vizes poharak között és hogy melyiket hol érdemes használni. Ez egy HORECA ellátó weboldal, ahol ennek megfelelő minőségű termékek vannak. Szerintem nagyon hasznos egy háztartást is ilyen termékekkel felszerelni, mert sokkal jobban bírják a strapát ezek a profi termékek.

Az éttermi vizes poharak kategóriájában nem is gondolnátok talán, hogy hányféle pohár létezik. Biztos, hogy mindegyiken jól lehet gyógyító zenét játszani, de általában azokon könnyebb, amelyikeknek keskenyebb a pohár szája. A vizes poharak között sokszor talán az szabja meg az irányt, hogy milyen étteremről van szó – vagy milyen háztartásról. Otthon valószínűleg nem fogok talpas poharat használni vizes pohár gyanánt, egyszerűen azért, mert nem praktikus. Viszont bizonyos éttermek meg nem tehetik meg, hogy ne ilyen edényben szolgálják fel akár a vizet is, szóval érthető, hogy miért létezik egyáltalán a talpas vizes pohár fogalom. Viszont árban nincs érdemi különbség aközött, ami talpas és a hagyományos, otthon is használható vizes poharak között. Szóval ha valaki mégis flancolni szeretne az otthonában, akkor nem kell ezért ráfizetnie, sőt, valójában a talpas kivitel az olcsóbb.

De nyilván nem csak vizes poharak vannak itt, hanem minden más is, amiből inni lehet. Csészék, korsók, boros poharak, pálinkás stampók és mindegyik kategóriából rengeteg altípus, fazonra, kivitelre és persze űrtartamra is. Tehát ha az új konyhát szeretnétek felszerelni, akkor szerintem kezdjétek a nézelődést a hunniakristaly.hu-n, mert itt nem csak kinézetre kaptok olyan termékeket, amilyenekre mindig is vágytatok, hanem minőségre is! Ez a párosítás pedig minden esetben megéri a ráköltött forintokat. Nem csak a vizes poharak esetében, de a tányéroknál, edényeknél és a főző alkalmatosságoknál meg aztán pláne – hiszen mennyivel jobb, ha tízévente csak egy fazekat kell venni és egy serpenyőt, amiből az egész család jól lakik. A hunniakristaly.hu ezekhez mind jó forrás, nyugodtan nézzetek körül a webshopjukban.