Salgó polc ár, ami különösen érzékeny pont egy új boltnál

Régi nagy álmom vált valóra, amikor lehetőségem nyílt megnyitni a saját természetgyógyászati üzletemet. Már egészen fiatal koromtól kezdve érdekelt a dolog, és a gyógyszerészeti végzettséget is gyakorlatilag azért szereztem meg, hogy utána kritizálni tudjam a begyöpösödött módszereket, valamint megreformálni az ipart. Még ha nagyravágyónak is hangzik elsőre, azért az első lépéseket már megtettem. Az üzlethelyiség, amit kibéreltem, teljesen üres volt az egészet nekem kellett berendezni. DE ez egyáltalán nem baj, hiszen így a magam szája íze szerint alakíthattam ki az egész arculatot. A vásárlótér egy dolog, de a raktárat viszont már sokkal inkább praktikus elvek mentén kellett kialakítanom, ráadásul már így is rengeteg pénzt beleöltem a dologba. A Salgó polc ár volt például az egyik ilyen tényező, amin megpróbáltam spórolni kicsit, de a minőséget nem szerettem volna lejjebb adni.

Mert hát természetes, hogy a raktárat úgy kell berendezni, hogy praktikus legyen, jó helykihasználással, bejárhatósággal, a polcok pedig legyenek alakíthatóak, kiegészíthetőek, és a teherbírás sem hátrány. Ez így gyakorlatilag a Salgó polcok körülírása, szóval a választás egyértelmű volt. Úgy voltam vele, hogy a kísérletezést meghagyom azoknak, akiknek sokkal több pénze és ideje van, én pedig maradok a tutinál. Az egyetlen gondom csak az volt, hogy nagyon sokan gyártanak és forgalmaznak ilyen állítható polcrendszereket, szóval az ár-érték csúszkán meg kellett találnom a megfelelő középutat. Mert bár lehet, hogy az egyik helyen a Salgó polc ár alacsonyabb, viszont ha a termék silány, akkor gyakorlatilag rosszabbul jövök ki, hiszen sokkal hamarabb kell újat venni.

Biztos mindenki látott már igazi, régi Salgó polcot, ami éppen csak kijött a présgépből, le lett festve, és már mehetett is útjára. Na, az ilyenektől óvjon az ég. Bőven elég, ha az a vékony festékréteg egyszer megsérül, és onnantól kezdve csak idő kérdése, hogy a rozsda nyerjen. Ez, azon felül, hogy balesetveszélyes, még meg is büntethetnek érte, mert abszolúte nem higiénikus. Ami nekem kellett, az modern, jó masszív, horganyzott Salgó polc, sok platformmal, hiszen számos, de kis méretű árum van, így jóval könnyebb tárolni és kategorizálni. Felvettem magam mellé egy nagyon ügyes, talpraesett asszisztenst, végül ő volt az, aki megtalálta a nyerő helyet, ahonnan végül árajánlatot kértem, és egyből el is fogadtam. Szerintem az ország legjobb fém polc szakkereskedése, szóval teljes nyugalommal lehettem a termék minőségét illetően.

Még csak félig volt berendezve a bolt, de az emberem már velem volt, és nagyon sokat segített a belső tér kialakításánál is, mind az elgondolásban, mind pedig a kivitelezésben. Éppen a burkolóval vitatkoztam telefonon, amikor integetett, hogy talált valamit. Odamentem hozzá, és a válla fölött megnéztem, mit talált. Akkor mutatta, hogy megtalálta ezt a bizonyos fém polc szaküzletet, és mindamellett, hogy láthatólag nagyszerű minőségű termékeket kínál, információval is remekül ellátja az oldaluk az érdeklődőket. Ezen kívül számos kiegészítőt lehet rendelni az általuk forgalmazott rendszerekhez, így már igazán méltányosnak tűnt a Salgó polc ár, küldjenek akármekkorát is. De az ajánlatuk teljesen jutányos volt, egy percig se fontolgattam,hogy elfogadjam-e. Elég rövid időn belül ki is szállították, szóval a boltom teljesen fel volt készítve arra, hogy megnyissa kapuit. Már fél éve üzemelünk, és elég komoly vevőkör kezd kialakulni, a Salgó polcok pedig tökéletesen ellátják a feladatukat, a világért le nem cserélném őket másra. Persze, az üzlethelyiségbe fa polcokat rendeltem, de még az is megfordult a fejemben, hogy jobban jártam volna, ha oda is ilyeneket szerelek. Talán majd legközelebb.