Cégmódosítás menete – azt hinnéd bonyolult, pedig…

Úgy alakult, hogy váltzotatni kell a cégünkön, mert módosult a székhelyünk és ahhoz, hogy ez hivatalossá válhasson, a cégbíróság felé is jelezni kell ezt a dolgot. Na de gondolhatjátok, hogy ez nem csak úgy megy, hogy én besétálok aztán beszólok, hogy ez van, hanem ugyanúgy ügyvéd által ellenjegyzett módon kell továbbítani a hivatalos változtató iratokat, mint amikor csak megalapítottuk a céget. A cégmódosítás menete amúgy egyáltalán nem bonyolult, de kell hozzá a hivatalos aláírás, szóval megint előkerült az életünkben a topcegalapitas.eu, aki az alapításkor is a segítségünkre volt.

Ha esetleg még nem mondtam volna korábban, a természetes gyógyszerekkel, illetve sokkal inkább természetes hatóanyagokkal, gyógynövényekkel foglalkozunk, erre építettük a vállalkozásunkat. A családban volt egy súlyos megbetegedés, ahol ezek a természetes gyógymódok segítettek abban, hogy az illető kigyógyuljon, ezért töretlenül hiszünk abban, hogy ezek a módszerek jók és jól működnek. Nem véletlen, hogy több iskolát is elvégeztünk azért, hogy kitanuljuk ennek a tudományát és elindíthassuk a vállalkozásunkat.

Az indulás teljesen zökkenőmentes volt, mert a termékek már megvoltak és a technikai lebonyolításban pedig egyik részről a könyvelőnk volt ott, másik részről pedig a topcegalapitas.eu, akik magát az alapítást intézték. Ezért volt az egyértelmű, hogy most is az ő segítségük fog kelleni. A cégmódosítás menete legalább annyira egyszerű, mint az alapításé, csak muszáj nekik leadni a papírokat a cégbíróságra.

A díjazás is nagyon hasonló. Mivel itt csak egyszerű cseréről és módosításról van szó, ezért ez az olcsóbb kategóriába esik, nem kell érte sok pénzt ott hagyni. 17 900 forint + áfa az ára ennek a szolgáltatásnak, amiért cserébe ugye megkapjuk az ügyvéd által ellenjegyzett hivatalos dokumentumokat, amiket továbbítanak a cégbíróság felé, hogy bejegyezzenek minket az új helyen. Erről pedig e-mailben is küldenek értesítőt, ha megtörtént a bejegyzés. Ezen kívül persze lehetőség van arra is, hogyha kérdéseink vannak, akkor azt egy konzultáció alkalmával feltegyük és ha valami úgy módosulna, akkor még aláírásmintákat is kaphatnánk. Szóval meglehetősen komplex a csomag és talán minden benne van, amire nekünk most ebben az esetben szükségünk van.

Aztán ha esetleg kilépne valamelyikünk a vállalkozásból, akkor az már egy fokkal több papírozást von maga után, ezért az egy kicsit többe kerülne, egészen pontosan 29 900 Ft + áfába. De szerencsére stabil partnerei vagyunk egymásnak a cégben, úgyhogy a cégmódosítás menete a mi esetünkben az első opciót követi majd. Ha hasonló szolgáltatásra volna szükségetek, akkor a topcegalapitas.eu csapatát ajánlom.