Ha nem kell a pénzem, majd elköltöm természetes gyógymódokra

Nem tudom, mások hogy vannak vele, de én nekem elegem van abból, hogy ha bemegyek egy ruhaüzletbe, akkor valamiért a ruhák 99%-át topmodell alakú lányokra szabják. Azt persze tudom én magam is, hogy a kor szépségideálja nem a teltség, ezt el kell fogadni, tök mindegy, hogy ezt a média gerjeszti-e, vagy a szépségipar, vagy Hollywood, vagy mittudomén ki. Ez nem változtat a lényegen, hogy a férfiak (és amúgy a nők) számára is többségében a keskeny csípő a vonzó, a kellemes látvány. Na de az, hogy ha bemegyek egy boltba, és már tényleg nem kapni semmilyen ruhát magamra, hiába járok le három plázát is, az már eléggé bosszantó, mert úgy tűnik, mintha már nem is tekintenének ránk nőként. Mintha nem is akarnák a pénzünket, meg sem próbálnak eladni nekünk valamit, ami azért a mai, profitorientált világban elég nagy luxus azt gondolom.

Ilyenkor általában az van, hogy dühömben bemegyek a kedvenc gyógynövényes boltomba, és ott költöm el a ruhákra szánt pénzemet. Főként jó kis teákat szoktam venni, amiket lefekvés előtt kortyolgatok, mert nem tudom, ki hogy van vele, de lefekvés előtt esik legjobban egy forró bögre ital. S ha ez ráadásul segít is az elalvásban, nyugtatja az idegeket meg egészséges is, akkor az már csak hab a tortán. Plusz egy ilyen ruhavásárlós kudarc után szükségem is van, hogy lenyugodjak. De bevásárlok ám vitaminokból is, mindenféle bogyóból. Ugyan mindig szemezgetek a zsírégető teákkal, de végül is lebeszélem magam róluk, mert jobban hiszek a testmozgásban.

Szerencsére nem rég sikerült találnom egy weboldalt, ahol vannak alkalmi ruhák moletteknek, képekkel illusztrálva. Igaz, a képeken nem molett hölgy van, de legalább vannak 4XL-es ruhák is. Szóval mostanában csak-csak sikerült bővítenem a ruhatáram, és ehhez ki sem kellett mozdulnom, úgy szállították ki őket. Pedig amúgy előzetes megbeszélés alapján személyesen is átvehetőek, de így egyszerűbbnek tűnt. Plusz bármi visszaküldhető, ha mégsem tetszene. Így sikerül kijátszanom a legnépszerűbb, kommersz ruhaboltokat, akik nem tartanak igényt a molett vásárlókra. Találtam a neten. Alkalmi ruhák moletteknek képekkel – így kerestem rá, ennyire egyszerű volt, és máris megtaláltam a tökéletes boltot. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd. Ráadásul sok leárazás van, így a megmaradt pénzt továbbra is költhetjük a természetes gyógymódokra. Én ezt teszem.