Ezek az autógumik akár száz évig is kibírják!

A természetes gyógymódok híve vagyok, sose érdekelt a klasszikus gyógyászat. Sőt, mit is hívunk klasszikus gyógyászatnak? Eredetileg a gyógyászat gyógynövényalapú, ha történetileg megvizsgáljuk, egészen pontosan az jön ki, hogy a gyógyszerek, a kémiai anyagokból előállított gyógyszerek nem ide tartoznak. Szóval az ember kitalált valami indokolatlan, vegyi anyagokat tartalmazó gyógyászatot, de valójában a kamillatea a megoldás, az a rák ellenszere is. Ezt tudnia kéne minden embernek, világgá kéne kiáltani, és teát itatni a rákosokkal. Lehetőleg tejjel, akkor is, ha tej érzékenyek, nem baj, egy kis gyomorbántalom semmi a rákhoz képest, meg a gyógyulási folyamatok beindításának áldozatául. Szóval a kamillateával gyógyították a pestist is annak idején, a nagydíjas regényben is, amely szerelemről szól kolera idején, teával ápolják a beteg testeket. Szóval ez az ősi tudás az ember birtokában volt, csak elfelejtette, mint annyi mindent, amely most megoldás lehet a legnagyobb problémákra. Én anyukámat kamillával kezeltem, amikor kiújult az agydaganata, és már nem akarták kemoterápiára járatni, mert annyira felesleges volt a kezelés, és kilátástalan a helyzete. De anya meggyógyult, amikor otthon kezeltem, mindössze két hét alatt elmúlt a betegség, kiürült a testéből, és olyan makkegészségesre fejlődött vissza, mint amilyen talán még sosem volt. Az orvosok nem hitték el, ami történt, de amikor elmeséltem nekik, hogy a kamillatea volt a csodaszer, amit használtam, a kutatás céljára elkérték tőlem a növényt, amit termesztettem otthon, a kicsi kertemben.

Azt mondták, hogy mivel anyukám túlélte, kötelesek arra, hogy az utolsó kívánságát teljesítsék, ugyanis a mama fogadott az orvosokkal – ha én, a kicsi lánya meggyógyítja, akkor a dokik megveszik nekik az oly gyakran áhítozott autógumit, nevezetesen is: 205 55 r16 nyári gumi, ára és minősége szempontjából az egyik legjobb termék. Anya majd kiugrott a bőréből, hogy ezt a csodás kereket kapja meg ajándékba, nagyon szerette volna már évek óta, ugyanis az egyik legkedvesebb dolga a kocsija volt, amit óvott mindenáron, és talán még nálam is jobban szeretett. Egyszer ez az autó is megmentette az életét, az autópályán utazott apával már órák óta, külföldről jöttek haza, síelni voltak, és apa nem tudott már rendesen koncentrálni, nem jól mérte fel a távolságot, és belerohant az előtte álló autókba. Csak azért éltük túl, mert a 205 55 r16 nyári gumi, ára szempontjából tökéletes gumik voltak az autón. Így sikerült időben lefékezni, és bár a kocsi eleje összetört, ők nem sérültek meg túlságosan.

205 55 r16 nyárigumi áraAnya akkor áldotta az eget a minőségi gumik miatt, és megfogadta istennek, ha legközelebb lesz autója, ezeket fogja felszerelni. És most, az életével fogadott, hogy megkaphassa ezeket a csodás gumikat.

A dokik reménykedve kerestek rá a gumi nevére: „205 55 r16 nyári gumi ára”, és szinte reszkettek, amikor leírták az ár szót, azt hitték, méregdrága lesz a gumik között. De nem volt az, egészen jó ára volt, a mama megszabta nekik, hogy a gumidiszkont.hu oldaláról rendeljenek, mert az a legjobb honlap valaha, ráadásul magyar, szóval onnan kell rendelni a gumit, különben anya nagyon mérges lesz. Szóval a dokik szinte rettegve anyától, aki mindent túlél, még az áttétes agydaganatot is, rendelték meg ezt a remek autógumit, ami hamarosan meg is érkezett.

Nagyon jó volt, fel is szerelték, anya indokolatlanul boldog volt, és tudta, ha száz évet él is még, ezek a gumik nem fogják cserbenhagyni őt. A dokik könnyes szemmel nézték, ahogy beült az autóba, hogy kipróbálja, milyen a gumi, látszott a fején az öröm, a túláradó lelkesedés.

Ajánlom mindenkinek a gumidiszkont.hu oldalát!