Az online vásárlás megkönnyíti a mindennapokat!

Bár a természetes gyógymódok híve vagyok, azonban haladnom kell a korral, van nem is kevés kütyüm otthon, amiket bátran használok, ha kell. Sokkal egyszerűbbek így a mindennapjaim: a nyomtatóm kellékeit, – legutóbb egy Epson patront (Epson patron | Ingyenes Kiszállítás) – például a nyomtatoalkatresz.hu-ról rendelem. Az online vásárlás szerintem az egyik legjobb ötlet, amit kitalálhattak az évek során. Nem kell össze-vissza mászkálni, amivel időt, és energiát spórolhatok meg.
Aki még nem vásárolt interneten keresztül, annak sincs oka aggódni: általában minden a weblap igen könnyen kezelhető. Nem számolnak fel semmilyen plusz költséget, a kiszállítás pedig a legtöbb helyen ingyenes, és az akciókat is könnyebb átlátni. A nyomtatoalkatesz.hu-n az utángyártott CF283A fekete toner most pont kedvezményes, 3 990 Ft-os (bruttó 5 067 Ft) áron vásárolható meg. Ha többet vásárolunk belőle, még olcsóbb, 2 db vásárlása esetén most 2 890 Ft (bruttó 3 670 Ft) / db, 3 db-tól pedig 2 590 Ft (bruttó 3 289 Ft) / db amely különböző termékek vásárlása esetén is érvényes. A kiszállítás GLS futárszolgálattal történik reggel 8:00 és délután 17:00 óra között. Amennyiben ettől eltérő szállítási időre van szükség, szólni kell a cégnek, aki ezt jelzi a futárszolgálat felé. Ezt nem mindig tudják teljesíteni, azonban rendszerint megpróbálnak a kérésnek eleget tenni. A minimális rendelési érték nettó 3937, bruttó 5000.- Ft, a rendeléseket tehát az adott összeg felett tudják csak befogadni, az átvétel módjától függetlenül. A megrendelést követően az árut becsomagolva, egy vonalkóddal ellátott címkével adják át, ezután pedig a megadott email címre elküldik a csomagszámot, amellyel nyomon lehet követni a kiszállítást.
A vásárlás menete rendkívül egyszerű: első lépésben kiválasztjuk a terméket, ami a könnyen kezelhető weboldalnak köszönhetően gyerekjáték. Attól függetlenül, hogy a kellékanyag neve, cikkszáma, vagy a nyomtató típusa alapján szeretnénk a terméket kiválasztani, a középen elhelyezett keresőt bátran lehet, sőt, célszerű is használni. A felső menüben a termékek, a kategóriájuk – nyomtató kellékek esetén a nyomtató alapján – alapján érhetők el. Mindezek mellett a főoldalon legalul pedig, egy 3 lépéses toner és patron kereső is segíti a kívánt termék kiválasztásában, a keresési eredmények csoportosítva jelennek meg, annak érdekében, hogy minél könnyebb legyen a tájékozódás. A termék adatlapján szerepelnek a kapcsolódó termékek, például a gazdaságosabb kiszerelésű kellékanyagok, vagy színes nyomtatók esetében a többi szín, és az adott termékhez kapcsolódó, kompatibilis nyomtatók listája is. Utóbbira kattintva az adott készülékhez tartozó összes kellékanyag láthatóvá válik, egy helyre listázva.
Ha a termék kiválasztásra került, meg kell adni a szállítási, és a számlázási adatokat. Az oldalon lehetőség van regisztráció nélküli vásárlásra. Utolsó lépésként a megrendelés feladása következik. A rendelési folyamat legvégén még ellenőrizhetőek a megrendelt termékek, árak, mennyiségek, és megadható továbbá a választani kívánt fizetési mód. A megjegyzés mezőbe egyéb fontos információ kerülhet. Az áruház kínálatai között számos márka termékeit találjuk. Tonerek közül elérhető Brother, Canon, Epson, Kyocera, Lexmark Oki Panasonic, Samsung,Sharp, Xerox, Philips, Ricoh. Az eredeti és utángyártott HP tonerek a nyomtató kiválasztása alapján történnek, amikből a nyomtatók sorozatokra vannak bontva, a nyomtató nevében való kereséssel pedig könnyen megtalálhatóak a vásárlók azt a készüléket, ami a legmegfelelőbb számukra. Természetesen amennyiben bármi segítségre lenne szükség, a cég ügyfélszolgálata mindig rendelkezésre áll.