Egy női táskában mindennek van helye, még az étrendkiegészítőknek is

A nők általában szeretnek minden eshetőségre felkészülni ezért a női táskák csupa titkot és érthetetlen dolgokat rejtenek, a férfiak számára legalábbis. Pedig én is csak a mindennapokban szükséges dolgokat cipelem magammal, úgy, mint iratok, pénztárca, telefon, pipereholmik. Tényleg nem viszem túlzásba, mondjuk ahhoz a barátnőmhöz képest, aki mindig hord magánál váltócipőt. Mostanában elkezdett érdekelni az alternatív gyógyászat és a gyógynövények, igyekszem ezekkel helyettesíteni a gyógyszereket. Ami bevált azt pedig ajánlom a családban és az ismerősi körben is.  Így az étrendkiegészítők, gyógynövényes készítmények is helyet kaptak a táskámban.

Én nagyon szeretem a praktikus, sokzsebes, jól pakolható darabokat, melyek se nem kicsik se nem nagyok. Stílusban elég változatos az ízlésem, szeretem a, klasszikus darabokat is, de a hétköznapokban általában a sportosan elegáns táskákat részesítem előnyben. Legutóbbi szerzeményem éppen egy ilyen stílusú Jana hátitáska, amit az annataska.hu webáruházból szereztem be. A webshopot egy kedves barátnőm ajánlotta, ami nagy táska- és cipőmániás, valóságos gyűjteménye van a szebbnél-szebb darabokból.

Az annatáska nekem is hamar a kedvencemmé vált, mert úgy gondolom, hogy egy minden vevői igényt kiszolgáló, minőségi termékeket korrekt árakon forgalmazó webshopról van szó, ahol tényleg élmény a vásárlás. Táska típusok szerint vannak itt női válltáskák, testtáskák, boríték- és hátitáskák övek és pénztárcák. Nemcsak a hölgyek, de az urak számára is változatos termékkör elérhető táskák, övek és pénztárcák tekintetében is. Ezen kívül uniszex termékek is vannak a kínálatban.

Amikor a Jana hátitáskát vásároltam, először csak céltalanul böngészgettem a változatos kínálatot. De már akkor nagyon tetszett, amit láttam. A menü táskatípusokra és a népszerűbb márkákra lebontva is elérhető, de van gyorskereső is, ha nem szeretnénk sok időt keresgéléssel tölteni.  Én pont nem siettem sehová így örömmel időztem el a webáruházban. A képek a termékekről esztétikusak, és részletesek, és minden táskáról van külön leírás is, ami a márkát, típust, színt és méretet illeti. Nem is ismertem a Jana márkát még, de az általam kiválasztott táska első látásra megtetszett és azonnal eldöntöttem, hogy szeretnék egy ilyet.

A kiválasztott termék pár kattintással megvásárolható. A megrendelést regisztráció nélkül is le lehet bonyolítani, de én mindenkinek javaslom, hogy szánjon a folyamatra pár percet. Ugyanis létezik egy úgynevezett hűségprogram, ami csak regisztrált felhasználóknak, avagy vásárlóknak érhető el. De érdemes, hiszen a megvásárolt termékek után pontokat kapunk, melyeket későbbi vásárlásaink során felhasználhatunk.  A teljes árú termékek árának 5, az akciós termékek árának 3%-át írják jóvá pontként a gyűjtőszámlánkon, amiből hamar csinos kis egyenleg gyűlhet össze. Egy dologra kell figyelni, hogy a pontokat a jóváírástól számított 180 napon belül fel is kell használni, különben elvesznek.

Én is regisztráltam már az első alkalommal és jóvá is írták a hűségpontjaimat éppen úgy, ahogyan az a leírásban szerepelt. Akkoriban sokat dolgoztam, így a csomagomat munkahelyi címre kértem, utánvétes fizetéssel. Egyébként lehet Pick Pack pontra is kérni a megrendelésünket és fizethetünk előre utalással, de bankkártyával Barionon keresztül is. A szép új Jana hátitáskámat pár nap elteltével hozta is a futár. A csomagot kibontva csalódnom kellett, persze kellemesen, mert a táska élőben még szebb volt, mint ahogyan a képek alapján elképzeltem. Azóta is visszatérő vásárlója vagyok ennek a táskawebáruháznak, mert szerintem ez a női válltáskák, testtáskák, hátizsákok, övek, táskarendezők és pénztárcák legjobb lelőhelye.