Biciklivel el messzire

Az elmúlt néhány évben a mentális egészségem nagyot romlott. Ahogy telt az idő, azt gondoltam, hogy jobb lesz, de pont ezért nem javultam semmit, sőt. Alkalomadtán előkerültek a gyógyteák, a kedélyjavító gyógynövények, s bár tényleg ezeknek rendkívül jó hatásai voltak a testi-lelki békémre, mind csak átmeneti hatást nyújtottak. Tudtam, hogy nem akarok semmiféle nem természetes alapú gyógyszert, de nagyon féltem, hogy arra lesz szükségem. Amikor végre eljutottam egy pszichológushoz, felnyílt a szemem.

Elmondta, hogy jól tettem, hogy a természetes utak felé fordultam, de gondolkodtam-e magán az életmód váltáson? Arra a következtetésre jutott, hogyha a gyógynövények képesek változást előidézni a közérzetemben, talán nem olyan komoly a baj, csak egy cseppet változtatnom kell. Megtettem, és megtörtént a csoda – újra jól vagyok. Egy napon már csak az volt a legnagyobb gondom, hogy hogyan vigyem el a biciklimet az utazásokra.

Azonban erre is elérkezett a megoldás, igaz nem egy pszichológustól, hanem az autofelszerelesek.hu jóvoltából. Eleinte nagyjából biztos voltam benne, hogy vonóhorog kerékpárszállító lesz az autóm legújabb tartozéka, de szerettem volna felmérni a lehetőségeket. Tulajdonképpen a webshopnak is ez az egyik legnépszerűbb terméke, így tudtam, azzal biztos nem nyúlnék mellé. Mivel az autofelszerelesek.hu csapata hozzáértő, 20 év tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll, egyéb miatt sem aggódtam, már többszöri rendelés során megbizonyosodott a minőségük. Bármilyen termékre legyen szüksége az embernek, az oldalon egyről a kettőre megtalálja azt, amit keres. Ez a gyors keresőnek köszönhető, aminek segítségével egyben válogathatunk autó, termék vagy gumi méret alapján is. A kiszállítás pedig szintén rövid idő alatt lezajlik, amit mi vásárlók, mindnyájan szeretünk.

A vonóhorog kerékpárszállító mellett létezik tetőre, hátsó ajtóra, illetve pótkerékre szerelhető típus is, amik közül mindnek megvan a maga előnye és hátránya. Nyilvánvalóan a hátsó ajtósat kizártam, hiszen a vonóhorog megléte mellett egyértelműen célszerűbb a vonóhorogra szerelhető típust választani.

A tetőre szerelhető kerékpártartó bár árban kedvezőbb, és akár 4-5 bicikli elszállítását is lehetővé teszi, valahogy mégsem tudott meggyőzni. Még mellette szólna, hogy így a csomagtartó használatát bizony nem akadályozná, de ez nem feltétlenül egy kiküszöbölhetetlen probléma másképpen. A bicikli folytonos felemelgetése számomra nagyobb problémát okozna, így végül teljesen elengedtem ezt az ötletet. Szerencsére az autofelszerelesek.hu maximálisan segít a döntésben a termékek jellemzőinek ismertetésével.

A vonóhorog kerékpárszállító jól beváltnak tűnik, hiszen top termékkategória. A weboldal szerint valóban ez a legjobb választás, ha az autó vonóhoroggal rendelkezik. Ami az egyik legfőbb szempont számomra az az, hogy a kerékpárt nem kell a magasba emelni, így biztos vagyok benne, hogy még nekem is egyszerűen megoldható a felszerelés és rögzítés. Tudtam, hogy egy ilyen típus egyben kiváló befektetés is, mert nem autó specifikus, és egyben bármelyik kerékpár típus elszállítására alkalmas. Így nyugodtan cserélhetek biciklit vagy autót is, a vonóhorog kerékpárszállítót nem kell lecserélnem. További pozitívuma az, hogy a legkisebb légellenállással járó fajtája a kerékpártartóknak, így a vezetést sem igazán változtatja meg.

Az autofelszerelesek.hu ismét nem okozott csalódást. A segédletükkel és szűröikkel egybekötött vásárlás mindig sikeresnek bizonyul. Először felmértem, hogy pontosan hány helyre lenne szükségem a bicikliknek. Az oldal szerint érdemes belekalkulálni plusz helyeket, szóval így cselekedtem. Aztán, figyelembe vettem, hogy szükséges-e a világítás, mert az efféle biztonság nem a legutolsó szempont a közutakon. Végül megfontoltam, hogy mennyire számít nekem az eszköz összecsukhatósága, majd elkezdtem nézelődni.

Az autofelszerelesek.hu weboldalán olyan egyszerűen lehet szűkíteni a kört, hiszen rengeteg funkciót kínál a termékszűrő. Előfordulhat, hogy valami éppen nincsen raktáron náluk, de ezt az összes terméknél jelzik, és természetesen elindítják az árucikk beszerzését. Én olyan tartót választottam, ami raktáron volt, illetve kapott előzőleges értékelést más vásárlótól, ami egy szuper visszacsatolás vásárlás előtt. A kiszállítás ezúttal is gyors volt. A termékkel nem is lehetnék jobban megelégedve, a várt magas minőség nem maradt el. Érezhetően stabil, nem félek elindulni vele… Sőt, az oldalon csatolt videó segített a felszerelésben. Mostantól sehol sem kell hiányt szenvednem a legújabb szenvedélyemben, és kiegyensúlyozott maradhatok bármilyen út során, hála a megbízható autofelszerelesek.hu-nak.