Férfiak és a természetes gyógymódok, és a második évforduló

A barátom, férfi létére elkötelezett híve a természetes gyógymódoknak. Szokatlan ez a jelenség a férfiaknál, de Bence ezáltal semmit nem veszít vonzerejéből. Eddig minden más férfi, akivel beszélgettem a dologról, szkeptikusan állt hozzá, és, ha kiderült, hogy rokonszenvezem a természetes gyógymódokkal, a legtöbben rám szóltak, hogy ne legyek bolond.

Bence azonban fittyet hány a sztereotípiákra, ezért is tetszett meg már az elején.

Mióta együtt vagyunk, megismertetett néhány tényleg hitelesnek tűnő természetgyógyászt is, és egy csomó olyan terméket, amik tényleg segítettek a bajaimon.

Azért fura páros lehetünk, ha bemegyünk a bioboltba, ő mondja meg nekem, mi hol van, és a gyógyteákat is ő készíti otthon, elég jól kitanulta a dolgokat, a kezdeti ihatatlan ízű italok helyett ma már nagyon finomakat készít.

Bencével nemsokára megünnepeljük a második együtt töltött évünket. Nem vagyok az az évfordulós típus, általában nem is nagyon tartom számon a dátumokat, mert sokszor a szülinapok észben tartásával is meggyűlik a bajom. De idén Bence elvisz vacsorázni, már most kérdezte, hogy mikor érek rá a jövő héten. Ez a szerencsém, mert így eszembe juttatta a dátumot.

Az ajándék ötletem már megvan egy ideje. Bence nagyon szeretne egy kiskutyát, valami tacskó-féle keveréket, aki egy lakásban is elvan napközben. A barátnőmnek, Hajninak van egy szálkás szőrű tacskója, aki pont két hónapja szült, s kiskutyákat mostanában lehet elvinni tőlük. Már korábban felajánlott egyet, mert tudta, hogy Bence szeretne kiskutyát. Igazából így is-úgy is elhoztam volna egy kiskölyköt, az évfordulóval ennek apropója is meglett.

Mivel az étterembe mégsem vihetek magammal kutyát, úgy tervezem, hogy Bencét egy kicsit megszívatom. Veszek neki néhány vicces ajándékot, semmi személyeset, amit odaadok neki a helyszínen.

A vacsora ideje alatt, Hajni elviszi hozzánk a kiskutyát (már megkérdeztem, vállalja a dolgot), és mire hazaérünk, a kis maszat ott fog várni minket.

Minden tökéletes lesz.

Most épp vicces ajándékokat válogatok össze a neten, egy bögrét már kinéztem, amiből a gyógyteáit tudja majd kortyolgatni, és azt hiszem, egy kispárnát is kap tőlem, mert a régit már teljesen lehasználta.

Alig várom a jövő hetet, Bence fejét a vicces ajándékok láttán, és a kiskutyánkat!