Természetes gyógymód, majdnem olyan jó, mint a flottakezelés

Tavasz közeledtével, amikor már a szervezet szinte minden tartalékát felélte, akkor sikerül mindig megbetegednem. Szerencsére a tél folyamán, eddig mindig szerencsém volt és az influenza elkerült, de minden év márciusában megbetegszem, ez már rendszeresnek mondható. És annyira mutálódnak már a bacilus és vírusfajták, hogy a szervezetem már nem tud ellenállni neki. Én természetes gyógymódok híve vagyok, és csak a legvégső esetben szedek antibiotikumot. Ameddig meg lehet ölni a szervezetben lévő bacilusokat, addig mindig igyekszem elegendő, és kiegyensúlyozott táplálkozást tartani. Valamint a C- vitamint is csipkebogyóból bevinni a szervezetembe, erre különböző teák és aszalványok nagyon is alkalmasak, és elengedőnek is bizonyulnak. Amikor pedig torokfájás, vagy köhögéses megbetegedések érnek, mindig teázom, a gyógyfüves teákra esküszöm.

Nagymamáink is tudták már, hogy a különböző növényeknek milyen gyógyhatásuk van, és ki is használták ez, amikor nem tudtak orvossághoz jutni. Hiszek abban, hogy ezek a természetes gyógymódok, hogy a javamat szolgálják, nem okozva semmilyen kárt a szervezetemben, mint talán egy antibiotikum. A témában különböző kutatások is szoktam végezni az interneten, valamint a bioboltban dolgozók segítségét is igénybe szoktam venni, hogy melyik gyógyfüvet, vagy éppen illóolajat ajánlják a felmerült problémáimra. Nagyon kedvelem a kamilla virágzatból főzött teát, de említhetném a mezei zsurló, citromfű, vagy akácvirág teákat. Mind- mind jótékony hatással bírnak, erősítenek és megóvják a szervezetet. Táplálkozás téren maradva a természetes alapanyagoknál, előszeretettel használom a legyengült immunrendszer javítására, a gyömbért, fahéjat, a hagymák különböző fajtáit, melyek vírusölő hatása közismert.
Amikor a bioboltban feltérképezem a kínálatot, mindig bukkanok valami újra, nem csak a gyógynövények terén, de pár hete egy beszélgetésbe hallgathattam bele, miközben sorban álltam.

A flottakezelésről volt szó, számomra akkor még ismeretlennek tűnt a fogalom, de ahogy hallgattam a beszélgetést egyre jobban kikristályosodott miről is beszélnek előttem telefonon.

Egy cégvezető állt előttem akinek szintén felső légúti problémái voltak és erre vásárolt termékeket. A telefonban elmondta, hogy cége mekkora problémával találta szemben magát, amikor felmondott egy kollégájuk pont akkor, amikor a céges kocsit beszerzését intézték, és nem is volt ideje befejezni az egészet, úgy hagyta ott a munkahelyét. A cégvezető hirtelen azt sem tudta, hogy mitévő legyen a kialakult szituációval, de fel találta magát és kialakult helyzetből igyekezett a legjobbat kihozni, ami a kollégáknak, a cégnek és természetesen neki is a javát szolgálja.

És ahogy elkezdett az interneten keresztül kutatni a legjobb lehetőség után, rátalált egy remek oldalra: http://www.flottakezeles.hu/hitel-lizing-tartos-berlet-afa.html, már majdnem feladta a keresést, mert olyan oldalakra bukkant, amik nem feleltek meg teljes mértékben az elvárásainak, és az elképzelésének, miszerint mi mindent tartalmazzon az a flottakezelő csomag, amit ajánlanak az érdeklődők számára. Néhol nem volt megfelelő az autók biztosítása, néhol pedig nem nyújtottak teljes körű szolgáltatást.
Ezen remek oldal: http://www.flottakezeles.hu/hitel-lizing-tartos-berlet-afa.html megtalálása igazi örömforrás volt a cégvezető számára. Az elképzelése az volt, hogyha már a dolgozója felmondott, akkor nem szerez be a cég saját autókat, mert arra most nem talált megfelelő embert, és nem szeretett volna több időt rászánni a megvalósításra. Ezért is volt remek választás az az oldal és a cég, amellyel később megkötötte a szerződést. Nem csak a csodás feltételei miatt, amelyet külön igényekre szabnak a kis és középvállalkozások számára, hanem mert a honlapjuk első látásra megnyerte a tetszését. Nagyon átlátható és jól tagolt honlapról beszélünk, amelyet még a szakavatatlan szemek is könnyen kiismernek. Jól láthatóak voltak a szolgáltatások, és az egyes csomagok tartalma nagyon kedvező minden érdeklődő számára, így annak a cégvezetőnek is aki előttem állt a sorban.

Ahogy elmesélte a telefonban, azt vette a fejébe, hogy a cége nem vesz külön autókat, hanem ezzel a céggel olyan szerződést fog kötni, hogy a cég biztosítsa az autók jelenlétét, és a vele járó mindenféle papírmunkát. Ez a remek lehetőséget, meg is találta itt: http://www.flottakezeles.hu/hitel-lizing-tartos-berlet-afa.html, a tartós bérlet kategóriában. Nagyon nagy könnyebbség ez a tartós bérlet funkció a flottakezelő cég repertoárjából, mivel olyan szerződést tudnak kötni a megrendelőikkel, hogy ő, mármint a flottakezelő cég veszi meg az autókat, és tartós bérlet formájában kiadja a megrendelőinek. Majd a szerződés leteltével értékesítik az autót. Az autó vételénél az áfát pedig visszaigénylik. Csodás megoldás, amit kigondolt a cégvezető, és nagyon örült, hogy talált is olyan céget, aki ezt meg is tudja valósítani, van ilyen szolgáltatása.

Mindamellett az oldalon, nagyon részletes leírást lehet találni, ez köszönhető a honlapot üzemeltető cégnek, hogy a hitelt, a lízinget és a tartós bérletet összehasonlítja. Bőven kifejtett formában, és grafikonokkal szemléltetve is. Ez minden olyan vezető és beosztott számára nagy segítség, aki éppen ezzel a feladatkörrel lett megbízva, miszerint a cég számára kössön szerződést egy flottakezelő céggel.

Ezen oldalon http://www.flottakezeles.hu/hitel-lizing-tartos-berlet-afa.html, tényleg minden megtalálható, ami a döntést elősegíti és a szerződést megkötéséhez hozzá tud járulni. Aki szeretné elemezheti a két, illetve három forma megtérülését, vagy éppen azt, hogy melyik járt kevesebb kiadással, befektetett pénzzel.

A sorban előttem álló cégvezető is azért egy mélyebb összehasonlítást végzett, és azt hozta ki végeredményként, hogy ezzel a céggel kell szerződniük. A szerződéskötés nagyon egyszerűen meg, a cég rendkívüli módon alkalmazkodott a szűkös időbeosztáshoz, és még az előtte való részletes megbeszélést is úgy tudta igazítani, hogy az ügyfelének megfeleljen. Ez egy nagyon partnerbarát gesztus, ami minden szolgáltatást nyújtó vállalkozásnak alap feltételnek kellene, hogy legyen a cég működésében. Ezzel mindenkinek könnyebb a kapcsolatteremtés és a jó partneri viszony kialakítása.

Miután megköttetett a szerződés az autók leszállítása és flottába állítása is nagyon könnyedén ment, nem volt semmi fennakadás, profi módon lett menedzselve az autót céghez való szállítása, és ez ezzel járó mindennemű papírmunka. A cég biztosítja a megrendelőik számára, a gumicseréket a téli és tavaszi időszaktól függően, ezzel sem kell a megrendelőiknek bajlódniuk, valamint a vizsgák, mosatások, szervizek intézése is a szolgáltatásikhoz tartoznak szorosan.
Miután a kollégái, alkalmazottai az autókat birtokba vették, teljesen meg voltak elégedve, amit valami bajt, vagy szerviz jelzést észleltek, jelezték azt a tartósan bérbe adó cégnek, és már azon a napon intézkedtek is, a hiba, illetve jelzés orvoslásáról.

Minden esetben lehetett a flottakezelőre számítani. A cégvezető nagyon büszke magára, hogy egy ennyire jó, megbízható vállalkozással sikerült partneri kapcsolatba kerülnie, mindinkább azért mert az alkalmazottai is elégedettek, ezáltal a munkafolyamatok, az ügyfélhez való kijárás, sokkal könnyebben, átláthatóbban tud véghez menni. A kényelmi szempontokról nem is beszélve, hogy effektíve nem kellett már meglévő dolgozóját a flottakezeléssel terhelnie, mert ez a remek cég annyira összetett szolgáltatást nyújt, hogy szinte mindent elvégez helyettük.