Hidraulika olajak az isteni erőtől

Néhány éve elkezdtem természetgyógyászattal foglalkozni, szerintem elég fontos, hogy az ember tudatosan szoros kapcsolatot ápoljon a környezetével, mármint a fákkal, az erdővel, a növényekkel úgy egyáltalán, meg persze az állatokkal is. Nagyon fontos, hogy az ember tudja, honnan származik, honnan jött, és bizony a Bibliában is írva vagyon, hogy porból lettél, porrá leszel, fontos tehát a föld és annak minden származéka. A testvéreink a majmok is, velük is kedvesen kell bánnunk, szeretettel fordulni feléjük, ahogyan a kutyákhoz vagy a patkányokhoz is. Sosem bírtam elviselni azokat az embereket, akik ezt a belátást nem birtokolják. Szerintem nagyon fontos tudni ezt, tisztában lenni azzal, honnan származunk, mivé lehetünk majd halálunk után. Természetesen a reinkarnációban is hiszek, nincs is annál szebb dolog, mint új testben életre gyúlni ismét, szarvasként, gyíkként, rákként, aligátorként, vízilóként, medúzaként, stb. Szóval ez egy szép és kellő dolog, amiben az embereknek hinniük kell, a természet csodáiban. Nagyon ellene voltam egy darabig annak, hogy autót vegyünk – a láb a természet csodája, használni kell, élni vele, gyalogolni. De aztán, mikor rájöttem arra, hogy a kislányom iskolája 90 kilométerre van a lakásunktól, úgy döntöttem, belátom, hogy a láb ide túl kevés lesz. Mikor kellett volna kelnie szegény Virágnak, hogy beérjen? Ennyire még én sem lehettem kegyetlen.

Szóval vettünk egy egyszerű, aranyos kis kocsit. A kislányom, Virág nagyon szerette, azt mondta, hogy mindig ezzel akar utazni, és hogy menjünk el nyaralni külföldre autóval. Nagyon cuki volt, hogy így tetszett neki a dolog. Aztán lassanként megvásároltuk a szükséges dolgokat az autóhoz, például vettünk hidraulika olajakat is, a legjobbat. Egy online webshopból rendeltem, a legjobból, azt mondják. Az olajwebshop.hu oldalán számos hidraulika olaj közül lehet választani, a legmagasabb minőségű olajok közül ráadásul. Az áruk is meglehetősen kedvező, és a kiszállítás díja miatt sem kell túlságosan aggódni. A kislányom, Virág választotta ki a megfelelő olajat, azt mondta, alaposan utána olvasott, ráadásul az oldalon könnyű tájékozódni, informálódni, mivel felhasználóbarátok, és minden lényeges információt megosztanak az emberrel. A Fuchs Titan ZH 4300 B nevezetű hidraulika olajból rendeltünk közös megegyezéssel egy litert. Azt olvastuk, hogy szintetikus, és ha ez még nem lenne elég, még nagyteljesítményű is. A hőmérsékletet kifogástalanul optimalizálja, az oxidációs stabilitása kimagasló, a hatásfokot eléggé megnöveli, és a hőmérsékleti tulajdonságai pazarok.

Elég hamar megjött az olcsó, de kiváló minőségű hidraulika olajunk a hidraulika olajak közül. Amikor betöltöttük az autóba, elég hamar kiderült, hogy elképesztő változásokat ér el a motorban. Egészen más lett az autó hangja, dorombolt, mint a kismacskák az ölemben. Virág is kismacska lett az ölemben, hogy nem kellett buszoznia reggelente, hanem a kocsinak és a csodás hidraulika olajnak köszönhetően. Hála istennek, hogy így alakult az életünk, sokkal könnyebb volt így minden.

Rájöttem arra, hogy a hidraulika olaj iránt táplált ellenérzésem nem valós: hiszen az olyan az autónak, mint nekünk az étel. A finom, ropogós kenyér héja, amely táplálja a szervezetet és ellátja a szükséges energiával. Nem vehettem el a hidraulika olajt az autómtól, amely viszont engem szolgált ki. Szolgált jól. Szóval megenyhültem azzal kapcsolatban, hogy nem természetes anyag teljes mértékben. Hiszen ennek ellenére jót tesz, jót ad a világnak. Valószínűleg egy csomó mesterséges anyag tesz jót az univerzumnak, ráadásul, ha mesterségesen is, de végül is előállíttatott: tehát jó. Ahogy minden, amit Isten teremtett, jó, így az emberi kéz munkája is csak jó lehet. Csak később rontják el, amikor nem helyes dologra, vagy csak pusztán rosszul használják. Mindenesetre ajánlom az olajwebshopot mindenkinek!