A lakásbiztosítás után egészségbiztosítást is kötöttem

A lakásbiztosítás arra szolgál, hogy egy esetleges baleset esetén anyagi biztonságot teremtsünk magunknak és szeretteinknek. Egy balesetben egy egész élet munkája mehet tönkre, sajnos nem kell sok ahhoz, hogy egy épület lakhatatlanná váljon. Ezért akinek van ingatlanja, az lakásbiztosítással igyekszik bebiztosítani az ingatlanja értékét. Ehhez pedig egy olyan biztosítóra van szükség, akiben mi is megbízunk.

lakásbiztosítás
lakásbiztosítás

A lakásbiztosítás nem játék, nagyon sok múlhat a későbbiekben egy jó szerződésen, hiszen az alapján rendezi a biztosító a kárunkat.

Ha megbízható biztosításról van szó, nekem automatikusan a pannonsafe ugrik be. Egyszer náluk kötöttem utasbiztosítást, mikor síelni mentünk, és sajnos eltörtem a lábam. A biztosító gyorsan rendezte a helyzetet és a betegellátás teljes költségét kifizette. Ami bevált, azt nem szívesen váltom le. A pannonsafe pedig számomra bizonyított, így azóta minden biztosításomat náluk kötöm, és ha bizonytalan vagyok a pénzügyi döntéseimmel kapcsolatban, szintén őket keresem fel.

Lakásbiztosítás, kötelező biztosítás, nyugdíjbiztosítás mind megtalálható náluk. Nemrégiben viszont egy újabb biztosítást kötöttem a lakásbiztosítás mellett. Úgy döntöttem, hogy egészségbiztosítást is kötök, ami szintén egy plusz anyagi biztonságot nyújt, ha arra szükség van.

Az egészségbiztosítással nem kell folyton sorban állnom a háziorvosnál, a legkorszerűbb gépekkel és technológiákkal kezelnek, azonnal, elég jutányos áron. Van olyan opció, aminek a költsége alacsonyabb, mint az utánam havonta befizetett TB járulék összege, ezért pedig sokkal magasabb színvonalú ellátást kapok.

Az egészségbiztosítás nagyon megéri. Nekem nagyon fontos az egészségem. Igaz, amit lehet, azt igyekszem magamnak megoldani. Érdekel a természetgyógyászat, sokat tudok a betegségek lelki okairól és arról, hogy hogyan gyógyulhatok gyorsabban. Mégis vannak olyan betegségek, amikre a régi, népi gyógymódok nem hatnak, amikre nem elég a gyógyfű és gyógytea. Vannak olyan rutin műtétek, amik néha szükségesek az egészség megőrzése miatt, és nem szeretném, hogyha esetleg valami betegségem lesz, akkor hónapokat kelljen a várólistán várnom, hogy ellássanak.

Az élet, az egészségem védelme legalább olyan fontos, mint a lakásom védelme. A lakásomat ért balesetek anyagi biztonságát a lakásbiztosítás teremti meg, az egészségem megőrzéséhez pedig az egészségbiztosítás járul hozzá. Persze mindkettőt a panonsafen kötöttem, mert itt mindig azt kapom, amit ígérnek és úgy, ahogyan azt ígérik.