Nincs jobb gyógyszer, mint 220-al előzni…

Nem hiszek a gyógyszerekben. Lehet ez a nagy gyógyszer lobbi taszított el tőlük, hogy mindenhol azt látom, hogy használnom kell őket, mert valami bajom van. Pedig egy kis odafigyeléssel nagyon sok mindent meg lehet előzni! Fontos megelőzni és nem meggyógyítani. Az orvos tudomány már annyi mindent tudna gyógyítani, de az neki nem érdeke, ezért csak kezeli. A mi dolgunk, hogy megelőzzük a bajt, mert különben sose leszünk teljesen egészségesek.

Mi a legjobb megelőzés?

Helyes táplálkozás, testmozgás, a divat elkerülése, ha éppen valami teljesen nagy butaságot találnak ki télre, csak hogy trendi légy. Természetes gyógyszerek, bár ha már tablettát csinálnak belőle, nem értem, hogy lehet természetes. Ami szerintem a legfontosabb az nem más, mint az ember boldog legyen. Azt kell csinálnunk ami jól esik, ahogyan jól esik és nem mindig magunkra erőltetni a rosszat. Ha nem érzed magad jól, változtatni kell. Ha nem tudsz, akkor is! Nincs lehetetlen, csak lusta, gyáva ember. Sokunk nem azt a munkát végzi, amit szeretne, vagy gyermekkorában kitalált, de jól fizet és a pénz az szükség. Ilyen esetben kell egy olya elfoglaltságot keresni, ami teljesen kikapcsol, és utána csak mosolyogsz.

Az én hobbim a motorozás. Számomra a világ legjobb érzése, amikor tövig húzom a gázt és a gép ordít helyettem. Mindenfeszültség le száll a vállamról. Természetesen nem a legbiztonságosabb ez a módszer, ezért kell azzá tenni! A motoros szerelések nem véletlenül lettek kitalálva, főleg a bukósisak. Az a tökfedő életeket ment nap mint nap. Emellé egy jó csizma és egy nadrág is kell, nem beszélve a felső öltözetről. A jó motoros kabát nem engedi át a menteszélt, de jól szellőzik és megvédi a testet az esetleges horzsolásoktól, ha balszerencse érni a vezetőt. Fontos, hogy ezek a ruhadarabok minőségiek legyenek, ezért ha valaki rendeli, nézzen utána, hogy annak a boltnak van-e üzlete, mert általában a kizárólag webáruházak, tudnak hitvány minőségű termékekkel szolgálni, amit valahonnan a világ végéről rendelnek be! Egy rossz webshop ugyan annyira káros lehet, mint sorban állni egy hosszú sorban, egy boltban. Így meg kell találni azt, aminek a szolgáltatása kiváló!

Nekem meg van már, a tökéletes oldal ahonnan hozzájutok mindenhez, szóval már csak a szórakozás maradt! A stressz ellen a legjobb adrenalinnal harcolni és nincs is jobb, mint 220-al elhagyni egy autót az autópályán. Tudom az életemmel játszok, de nem akarok se rákos lenni a stressztől, se valami buta betegséget összeszedni. Így vagy élek egészségesen, vagy az azonnali halál! Na, jó. Ezt nem szabad így felfogni, élni kell boldogan, szeretetben.  Motorozni, sportolni, zenélni, beszélgetni és élni!