A természetes gyógymódokat mindig előnyben részesítem

Ha valami betegség vagy gond felüti a fejét, akkor először mindig a természetes gyógymódhoz nyúlok. Csak végső esetben választom a gyógyszereket. Úgy gondolom, hogy ez a legjobb, amit tehetek és eddig a testem is hálás ezért.

Mindenből próbálom kihozni a legtöbbet és a legjobbat, ezért a vállalkozásomban is ugyanezt próbálom átadni az embereknek. A vállalat megalapítása előtt nagy dilemma volt számomra, hogy hol legyen a székhelye, hiszen akkor még nem rendelkeztem saját telekkel vagy ingatlannal. Azóta viszont már székhelyet is váltottam. Szerencsére ezt könnyen és mindenféle indoklás nélkül meg lehet tenni. A Székhelyszolgáltatásnak köszönhetően sikerült egy olyan helyre bejegyezni a vállalkozást, ahol iparűzési adó fizetése nem szükséges. Ez nagy könnyebbséget jelent számomra, így nagyon örülök, hogy az interneten rájuk találtam.

Még mielőtt bele vágtam volna, alaposan utána néztem mindennek. A Székhelyszolgáltatás oldalán nagyon sok információ megtalálható, így a fióktelep fogalma és a szolgáltatásról minden fontos információ megtalálható. A weboldal egyébként nagyon szép dizájnnal rendelkezik, a színek tökéletesen lettek megválasztva és könnyen átlátható, és egy helyen minden megvan.

Miért esett rájuk a választásom?

11 éves tapasztalattal rendelkeznek, így kellő gyakorlatuk és tudásuk van ahhoz, hogy bátran rájuk tudjam bízni a vállalkozásom székhelyét. Emellett szoros kapcsolatot ápolnak ügyvédi irodákkal, így törvényesen tudnak eljárni minden esetben. És ami még szintén fontos, hogy pénzügyileg stabilak és a cég a Bisnode által minősítve is vannak.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Meghatalmazással az összes leveledet és csomagodat átveszik, és a leveleket beszkennelve e-mailben elküldik neked. A csomagokat pedig minden hónap végén összegyűjtik, és a következő hónap elején postázzák a kért címre.

A székhelyre érkező hatóságokat törvényszerűen fogadják.

Havonta egyszer tárgyalót lehet igényelni teljesen díjmentesen.

A székhelyen egy cégtáblára kihelyezik a cégnevet.

Ezek jól hangzanak ugye? Amikor először elolvastam ezeket, akkor nekem egyből felcsillant a szemem és arra gondoltam, hogy ez pont az, amire nekem szükségem van.

A Székhelyszolgáltatás Budapesten és Újlengyelben is dolgozik, így te választhatod meg, hogy hová szeretnéd kérni a székhelyedet.

Ha Neked is szimpatikus az, amit a Székhelyszolgáltatás csapata nyújtani tud, akkor bátran keresheted őket. Ha iparűzési adómentes székhelyet szeretnél, akkor pedig az Újlengyel települést csak ajánlani tudom. Amennyiben minden információra kíváncsi vagy, még a fióktelep fogalmára is, akkor a weboldalukat mindenképp látogasd meg.