Mit tegyél, ha elveszted a gyógyítód telefonszámát?

Te gondoltad volna, hogy még léteznek mobil tudakozó, mobil telefonszám kereső oldalak? Én pontosan a múltkor találtam rá egyre, ami nagyon kisegített engem.

Régóta vonzanak a természetes gyógymódok, sokat olvastam róluk az interneten, de még nem találtam sehol egy jó szakembert, akire rá tudnám és merném bízni magamat. Aztán egy napon, egy ismerősöm ajánlott egy remek gyógyítót nekem. Felírta tollal a nevét, a telefonszámát és a címét egy kis fecnire, amit a kabátom zsebébe raktam el. Természetesen mondanom sem kell, hogy hazafele bőrig áztam, akkora eső volt, és a kis cetlin szinte teljesen szétfolyt a tinta, csak a lakcím volt még olvasható csupán, a cetli alján.

Nem akartam újból elkérni a kontaktokat az ismerősömtől, mert szégyelltem magamat, de elég nagy gondban voltam. Eszembe jutott, hogy régebben a telefonkönyvekben mindig írta a lakcímet és rájöttem, hogyha találnék valami olyasmit, mint anno a telefonkönyv volt, akkor biztos megtudnám oldani a gondomat. Amikor beírtam az internetre, hogy telefonszám kereső, akkor azonnal kidobott nekem egy remek tudakozót, ahol mindenféle szolgálató telefonszámai között lehetett keresgélni. Természetesen lehetett név, telefonszám, és lakcím alapján. Nekem a lakcím volt a legtökéletesebb, de mivel nem emlékeztem, hogy milyen szolgáltatónál volt telefonja a gyógyítónak, mindegyiknél kipróbáltam (milyen jó, hogy egy helyen volt az összes), amíg rá nem találtam a Vodafone tudakozójánál a gyógyító nevére és telefonszámára. Közben pedig azt is észre vettem az oldalon, hogy bőven és érthetően el van magyarázva, hogy hogyan lehet a Vodafone számlát kifizetni. Mivel én is ehhez a szolgáltatóhoz tartoztam, és mivel utáltam a postán sorban állni, örömmel láttam, hogy ezer más módja is van a fizetésnek. Eldöntöttem, hogy majd egy újat fogok alkalmazni, aztán felhívtam a természetes gyógymódok szakemberét és egyeztettem vele egy időpontot.