Balatoni csapatépítés – az orvos ajánlásával

A csapatépítő programok tekintetében ritkán kérik ki az orvosok véleményét, de azért néha erre is sor kerül. Főleg irodai dolgozók esetében fontos, hogy ne csak a munkakörülmények megteremtése, hanem az egyéb szabadidős programok kapcsán is a lehető legegészségesebb megoldásokat válasszuk. Mindenképp javaslom, hogy csapatépítő tréningek szervezésekor szabadtéri programot válasszunk, amennyiben lehetséges. Ez egyből meghatározza nagyjából az évszakot is, bár nem kell feltétlenül a melegebb hónapokra szorítkoznunk: egy téli síelés is lehet kiváló alkalom a munkaközösség összekovácsolására. Mivel azonban népszerűbbek ennél a nyári programok, ezért inkább beszéljünk most ezekről.

Hogy ne csak a levegőbe beszéljek, most kivételesen konkrét példát is fogok mondani. A legfontosabb, hogy a természetben legyünk, így a Balaton tökéletes választás lehet egy jó csapatépítő tréninghez. Tekintsd meg bátran a Balaton PRO ajánlatait ezen az oldalon: https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/. Láthatod, hogy nem csak egy lehetőség van arra, hogy vízen, a természet közvetlen közelségében tarthassatok csapatépítő tréninget. Vitorlázás, sárkányhajózás, evezés… csak győzni kell megtalálni azt a programot, ami mindenki ízlésének megfelel majd.

A vízen tartott csapatépítők különleges tulajdonsága, hogy mivel egy hajóban vannak a résztvevők a víz közepén, gyakorlatilag nincs “menekvésük” egymás elől. Egy vitorláson eltöltött néhány óra alatt feltörhetnek belőlünk olyan kimondatlan problémák, amikre egyúttal megoldást is találhatunk a megfelelően vezetett, kötetlen beszélgetés során.

Nem véletlen, hogy egy alapvetően vitorlás bérléssel foglalkozó cég honlapján olyan aloldaldallal találkozunk, mint a balatonpro.hu. Kevés jobb módot tudok elképzelni a munkahelyen felgyülemlett feszültség levezetésére, mint egy közös sétahajózást a vízen. Éppen ezért, ha nálatok épp most kerülne sor a csapatépítő megszervezésére, akkor mindenképp látogassatok el a Balaton PRO megfelelő aloldalára.