Készülünk a télre

Télen mindig sikerül lebetegednem. Évente egyszer szoktam beteg lenni, akkor nagyjából 2 hétre teljesen lerobbanok. Idén viszont más lesz. A barátnőm elhatározta, hogy természetes gyógymódokkal fogja megelőzni azt, hogy lebetegedjek. Sok gyümölcsöt eszek az elmúlt időben, sok fokhagymát, ami ugye antibiotikum hatással bír, illetve szedek vitaminokat. Tündi esküszik ezekre a praktikákra, én pedig hiszek neki. Egyik reggel nem csak a vitaminokat készítette elő. Névnapom volt 4 napja és kaptam tőle egy igazán szuper ajándékot, ami nem más volt, mint egy póló.

Tündi nagyon jól rajzol, és volt egy álmom, hogy kedvenc horrorfilmem főszereplője lesz a pólómon. Ez a film a Halloween, és Tündi lerajzolta a gyilkos arcát, amikor maszk van rajta. Mindig mondtam neki, hogy ezt a rajzot egy pólón szeretném viszontlátni. Most megcsináltatta nekem ezt a pólót. Reggel volt, álmosan mentem oda az ajándékos zacskóhoz, de miután kibontottam, azonnal felébredtem. Rögvest fel is próbáltam, a mérete tökéletes volt. Mondta, hogy ki is mosta a pólót, hogy megnézze, bírja-e vajon a nyomtatás, illetve azért, hogy azonnal fel is tudjam venni.

A pólót a lolmarkt.hu készítette, ahol van lehetőség egyedi pólók elkészítésére is. Tündi már ezelőtt kipróbálta, hogy milyen is a lolmarkt.hu, hiszen a munkahelyén tavaly karácsonykor nevet húztak. Ő ekkor egy olyan embert húzott ki, aki nem csak munkatársa, de jó barátja is, így tudta, hogy mire is vágyik valójában. Szerette volna, ha a saját autója van egy menő pólón, ezért Tündi a lolmarkt.hu által oda is tudta adni Zolinak a pólót. A póló egyébként kivételesen jó minőséggel bírt, azóta is újnak néz ki Zoli pólója, amit kapott.

Tündi így bátran kereste fel őket, hogy az én névnapi ajándékomat oda tudja csempészni nekem reggel. Pontosan olyan volt a póló, mint ahogyan én azt előtte megálmodtam, így az öröm teljes volt. Meg is beszéltük, hogy a következő pólót ő fogja kapni. Igaz, én nem tudok olyan jól rajzolni, de talán találunk majd valami neki tetsző pólót a weboldalukon.