Bukósisak, gyereket terem

Nagyon szeretem a férjemet, de sosem értettem a motoros mániáját.

Én magam természetgyógyász vagyok, imádom a mantrákat, a gyógynövényeket, a külföldi (főleg amerikai) professzorok alternatív gyógyászati tevékenységéből írtam a szakdolgozatomat is. Szóval eléggé benne vagyok a témában, amit meg ő nem ért meg, csak a motoros bukósisakokról, meg csizmákról lehet vele beszélgetni. Bezzeg a kamillateáról nem. Meg a zsályáról sem. Meg az otthoni szülésről. Nekem minden vágyam, hogy az otthon melegében szüljem meg a gyermekem, mert azt akarom, hogy abból a környezetből, ahol cseperedett, egy olyan környezetbe érkezzen, ahol majd cseperedhet tovább. Az otthonban van valami a magzatvíz melegéből. De Ármin nem szeret erről beszélni, szerinte veszélyes, amikor fölhozom, hogy de hát a motorozás is veszélyes, látom, ahogy összerándul a szemöldöke, aztán inkább csak sóhajt, a gyerekkérdés még amúgy is túl korai szerinte. De én már 32 éves vagyok, most már lassan itt az ideje annak, hogy kihordjak egy kis békát, hogy életet adjak valami élőlénynek. Lehetőleg ne kutya legyen. Ezt Ármin szokta hozzáfűzni, amikor a barátaimnak panaszkodom.

Mindegy, a motorozás jobb téma szerinte. De legalább ez egy olyan biztos pont, ami mindig jól jön, minden ünnepnapon. Könnyű neki vásárolni, mert mindig tudatja, mire van éppen szüksége. Most közeleg a 25. születésnapja, szóval kitaláltam már, hogy egy motoros bukósisakot fogok rendelni neki a shox.hu oldaláról. Egy felnyitható bukósisakot néztem ki, tetszett a színe is, illett a szereléséhez. Egyébként azt is tudtam, hogy erről az oldalról kell rendelni, mert Ármin csak ezt tartja megbízható márkának. Azt mondja, a shox.hu oldalának termékei varázserővel bírnak, és mindent tudnak, amire egy motoros férfinak szüksége lehet. Nem sokat értettem ebből, de szerettem volna örömet okozni Árminnak, szóval megvettem a felnyitható motoros bukósisakot, és reménykedtem benne, hogy ez az a motoros bukósisak, aminek a leginkább örülne. Fölhívtam a vásár előtt apát azért, biztosra akartam menni, ő meg azért eléggé képben van az ilyen fiús dolgokat illetően. Elég sokszor mondogatta is nekem gyerekkoromban, hogy milyen kár, hogy nem fiú lettem, akkor tanítana szerelni meg jó messzire elköpni a cseresznyemagot. Kicsit ilyenkor megszomorodtam, de hát nem lehet az ember lánya emberfia egyik pillanatról a másikra. Meg nem is akartam igazán, jó volt nekem lányként, szerettem, hogy udvarolnak nekem a fiúk. Mindenesetre a szerelés meg az ilyen motorokhoz kellő hasznos tudás most jól jött volna, mindegy, ezért vannak az apukák. Apa azt mondta, nagyon jó minőségű a sisak, remek áron ráadásul, szóval mindenképpen ezt vegyem.

Boldog voltam, hogy elsőre sikerült eltalálnom a megfelelőt, nagyon jó érzés volt, hogy így ismerem Ármin ízlését – meg apáét is persze.

Amikor eljött a nagy nap, Ármin születésnapja, nagy mosollyal adtam át neki a sisakot, ő meg kibújt a bőréből örömében, azt mondta, pont ezt a bukósisakot nézte a shox.hu oldalán, egy igazi zseni vagyok, hogy így ráéreztem. Megölelgetett, megpuszilgatott, aztán elvitte a motoros bukósisakot egy körre, de előtte a fülembe suttogta, hogy a szülinapjára én is kapok ám valamit… ha hazaért.

Amikor megjött, a nyakába csimpaszkodtam, ő meg azt mondta, hogy szeretné, ha lenne kisbabánk, és nagyon szép pillanat volt. Ott állt a shox.hu bukósisakjában, daliás, fiatal férfi, és azt mondta, belevághatunk a családalapításba.

Azóta is nagyon hálás vagyok, hogy kitaláltam, hogy melyik lesz a megfelelő bukósisak, Ármin a gyerekeinknek úgy meséli, csak azért vett el, és születtek meg ők, mert jó bukósisakot választottam. Haha, na persze! Mindenesetre köszi, shox.hu, te vagy a legjobb!