Új Jelszó Kérése

Kosár

Hírek (magyar-angol)

Belépés a Webáruházba

Ingyenes cikksorozat

Feliratkozás

Hűségkedvezmény


SZEMÉLYES KAPCSOLAT

Archívum

2014. November
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

TOP Termékek

Pénznem Váltás

Ránctalanítás video

Szállítás Európába

Európa országaiba is rendelhet!

Kattintson ide a részletekért!

új áruházunk megnyílt! kattintson a képre!

Facebook

Látogatók

Probiotikum az IBS, a Crohn betegség, vagy a kár egy egyszerű hasfájás kezelésére

 

Ilja Mecsnyikov a XIX. század végének megbecsült orosz tudósa a francia Pasteur Intézetben végezte az élet meghosszabbítására vonatkozó kutatásait. Bolgár kollégájától hallott először a bulgáriai hegyekben élő pásztorok feltűnően magas életkoráról és kikezdhetetlen egészségéről.

Miután éveket szentelt e témának arra a megállapításra jutott, hogy a pásztorok bizony nagyrészt tejterméket fogyasztanak. Ez még nem lett volna tudományos szenzáció, hiszen erre mindenki magától rájöhet, Mecsnyikov viszont tovább ment egy lépéssel és a bolgár pásztorok joghurtjából addig ismeretlen baktériumtörzset vont ki és elnevezte Lactobacillus bulgaricusnak. Ez az ún. probiotikum számos kedvező tulajdonsággal rendelkezett. Kiszorította és elpusztította a káros rothasztó baktériumokat, gátolta a penészgombák (candida) szaporodását, elmulasztotta a hasfájásokat, csökkentette a belek gyulladását (IBS) és vitaminokat termelt, bár ezt akkor még nem tudták.

 

Mecsnyikov 1908-ban Nobel díjat kapott, azonban elméletének voltak hiányosságai. Nem vette figyelembe például, hogy a bélrendszerben nem egy, hanem számos hasznos probiotikus törzs él. Ha csak az egyiket pótoljuk folyamatosan, akkor megbomlik a törzsek közt fennálló egyensúly, és ez az egészség rovására mehet.

 

A másik fontos tényező amit feltétlenül figyelembe kell vennünk az, hogy a probiotikumoknak nagy mennyiségben túl kell élniük a gyomor savas közegét. Ezt a problémát a bélben oldódó kapszula feltalálása oldotta meg. A kapszula sértetlenül áthalad a gyomorsavon és csak a bélben engedi ki probiotikumait.

 

A probiotikus gyógyítás  hatása hasfájás esetén, IBS-ben, Crohn betegségben;

 

 

A kilencvenes években igazolták, hogy a probiotikumok számos emésztőrendszeri betegséget gyógyítanak, gyermekekben elodázzák az allergia kialakulását, gyógyítják a nőgyógyászati, húgyúti fertőzéseket, visszaszorítják a kórokozó baktériumokat, segítik az emésztést, vitaminokat termelnek, javítják az immunrendszer működését, a bél nyálkahártyájának gyulladását csökkentik, ezáltal mérséklik a hasfájást, az IBS, és a Crohn betegség tüneteit, ezáltal a tápanyagok felszívódása nagymértékben javul.

 

A probiotikum kezelés legelterjedtebb oka a hasmenés, hasfájás. A hasznos baktériumok jelentősen csökkentik a panaszokat, tüneteket. Crohn betegség és IBS esetén is javulás érhető el probiotikumokkal. Bizonyos probiotikumok képesek a fekélyes vastagbél gyulladás remissziójának fenntartására és a Crohn-betegség kiújulásának megakadályozására. Ezeknek a betegségeknek az orvosi kezelése nagyon megterhelő lehet a beteg számára, ezért sokan inkább a probiotikumokat választják.

 

A probiotikumok a húgyúti rendszer egészségének megőrzésében is szerepet játszanak. Hasonlóan a bélrendszerhez, a hüvely egészsége is a probiotikumok egyensúlyától függ. A domináns Lactobacillus törzsek egyszerűen túl savassá teszik ahhoz, hogy a kórokozók elszaporodhassanak. Ez az egyensúly könnyen felbillenhet például antibiotikus kezelés, spermaölő szerek, vagy hormonális fogamzásgátlók alkalmazása esetén.A probiotikus kezelés helyreállítja a mikroflóra egyensúlyát, és hatékony lehet vaginális és húgyúti bakteriális és gombafertőzésekben.  A probiotikumok szájon át történő szedése segíthet ezekben az esetekben.

 

 

Milyen probiotikumot válasszunk?

 

1/ A lehető legnagyobb legyen az adagonkénti élő baktériumszám.

 

2/Minél több probiotikum törzset tartalmazzon a készítmény.

 

3/A kapszula legyen bélben oldódó.

 

4/Tartalmazzon prebiotikumokat, másnéven frukto-oligo-szacharidokat (FOS).

 

5/Ne legyen kötelezően “Hűtve tárolandó”, bár a hűtőben való tárolás minden készítmény esetén meghosszabbítja a probiotikumok élettartamát.

 

Az általam forgalmazott Probiotics 55 Billion megfelel a fenti követelményeknek, és pillanatnyilag (nagyon szerényen fogalmazva) a Magyarországon kapható probiotikum készítmények élvonalát képviseli. Nem csak Lactobacillus bulgaricust, hanem kilenc másik bizonyítottan jótékony hatású probiotikum törzset is tartalmaz. 55 milliárd kapszulánkénti baktériumszámával pedig messze kiemelkedik a konkurensek közül.

 

IDE KATTINTVA MEGOSZTHATJA VELÜNK VÉLEMÉNYÉT!

Webáruház készítés